Прямуємо до перемоги

Наша мальовнича Україна переживає нині важкі часи. Проте ми – українці. Ми – незламна країна. Ми подолаємо цей період, ми радітимемо, ми святкуватимемо перемогу. Правда за нами, це наша земля, а отже і перемога наша буде.

Працівники культури та мешканці нашої громади прагнуть до Перемоги. В бібліотечних та клубних закладах проводяться фестивалі, конкурси та книжкові виставки. Для дітей Одеської області впродовж травня місяця проводився дитячий онлайн-конкурс «Діти малюють мир».

Метою проведення конкурсу було підняття дитячого духу, надання маленьким українцям підтримки. Наші маленькі художники також надсилали свої роботи разом із гуманітарною допомогою нашим захисникам. Своїми малюнками вони показували свою віру у наших військових, вони надавали силу та підтримку нашим воїнам у цей важкий час.

Під час підготовки до свята Куяльницька громада взяла участь в патріотично-творчому проекті Одеського обласного центру української культури “Разом до Перемоги!”

В рамках проекту був проведений конкурс «Вірші до Перемоги». Талановиті поети нашої громади створювали авторські вірші. Своїми віршами вони описували душевний стан українців, страшні події сьогодення, свою віру в Перемогу. Ось декілька із них:

Для підняття бойового духу працівники Куяльницького Центру Культури та Дозвілля проводили онлайн-фестиваль патріотичної пісні серед мешканців Куяльницької громади. В рамках фестивалю був створений відео-кліп. Даний відеоматеріал був висвітлений на сторінках мережі Інтернету.

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

Автор: Алєксєєва А.В.

Прокрутити вгору