Свято “Діти – квіти України”

Щорічно 1 червня, в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято – Міжнародний день захисту дітей. Велике дитяче свято з нагоди цієї дати пройшло в Куяльницькій громаді. На майданчик біля Косівського Будинку культури з’їхали дітки з усіх куточків великої громади.

На заході були присутні Куяльницький сільський голова Сергій Паламарчук, голова Подільської районної ради Микола Соколов, заступник Куяльницького сільського голови з економічних питань Софія Ходюк, заступник Куяльницького сільського голови з гуманітарних питань Тетяна Кунаренко, начальник відділу розвитку культури та туризму Надія Красовська, начальник відділу освіти Людмила Вострікова, староста Косівського старостинського округу Валентина Цигуй.

Протягом дня на великому майданчику перед Будинком культури було багато різноманітних заходів і локацій, які заповнювали атмосферу радістю і веселощами.

Рука об руку працювали на локаціях клубні і бібліотечні працівники, вчителі, сектор спорту та молоді, які заповнювали атмосферу дня радістю і веселощами.

На ігровому полі проходили активні ігри та конкурси, де діти мали можливість проявити свою спритність та співпрацювати в команді, отримуючи заряд позитивних емоцій.

Як хочеться, щоб всім дітям нашої країни завжди посміхалося життя, щоб завжди над ними було мирне небо та сяяло яскраве сонечко,

щоб доля дарувала побільше таких радісних хвилин, а роки війни , які перевернули дитинство багатьох дітей, назавжди відійшли у вічність.

https://www.facebook.com/kuyalnickaOTG/posts/pfbid0XTd7HPfm1AA2fX3xHm7pz5ogNePWGkqWA9ufjSKE32whcGWHfwHZM2o1vnm63Hd9l

Прокрутити вгору